Restoran Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Catering fešta u firmi? Zašto ne i to s najboljim zalogajima i kapljicama!

Pitate se kako promijeniti rutiniranu radnu atmosferu i poboljšati komunikaciju među zaposlenicima, što će se u konačnici neminovno pozitivno odraziti i na poslovne rezultate? Odgovor je uvijek samo jedan – neformalno druženje, fešta uz jelo i piće. Ili, drugim riječima, pauza od svih briga, rokova i strke uz dobar catering.

Upravo je vrijeme predstojećih blagdana idealno za takve prigode gdje na druženje uz dobar zalogaj i kapljicu možete pozvati i svoje poslovne partnere ili klijente. Vrijeme je to da dašak blagdanskog ugođaja unesete i u svoje poslovne prostore te se počastite jelima koja nemate priliku često imati na jelovniku, što zbog nedostatka vremena za kupovinu i pripremu, što zbog većeg napora kojeg treba uložiti da bi se nabavile baš one namirnice i pića koja želite. Profesionalni catering restorana Pašike to rješava bez ikakvih problema i pritom ruši sve zablude o stereotipe o cateringu kao brzoj prehrani koja se, figurativno rečeno, svodi na pileća krilca s roštilja, pohane šnicle, pomfrit ili finger food.

Organizirajte u svom poslovnom prostoru blagdanski domjenak uz bogatu trpezu s menijima kakve želite ili od svega ponešto: vegetarijanska, veganska, svježa (bez termičke obrade), bezglutenska jela i slastice bez jednostavnih šećera. Za predjelo uživajte u domaćem pršutu i siru uz vino iz naših OPG-ova, našim ribljim paštetama, namazima od balancana ili salati od hobotnice s kaparama. Za glavno jelo možete izabrati riblji ili mesni meni. Ako se odlučite za riblji meni, tu su morski plodovi na buzaru, s manistrom ili na rižot, punjene lignje, stara popara, bakalar sa slanutkom, hobotnica s fažolom i sve s roštilja. Nudimo i bogat izbor mesnih autohtonih jela poput pašticade, škartoceta, teleće koljenice i specijaliteta s roštilja. Za kraj, tu je naš ekskluzivni specijalitet – torta od blitve, a potom i autohtone slastice – splitska torta ili trogirski rafioli.

Ispunite svoj poslovni prostor dobrim raspoloženjem, smijehom, mirisima i okusima fine spize, a potom će i posao biti ugodniji, lakši i uspješniji.

Ususret blagdanima i uslast!

Rezerviraj!