Restoran Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Kužina pašike

Pizza Napolitana

Pizza Napolitana

Dobrodošli u Restoran Pašike, gdje možete uživati u neodoljivoj Pizzi Napolitani. Naša pizza je pripremljena s najfinijim sastojcima i tradicionalnim tehnikama, nudeći vam autentičan okus Italije. Sa širokim izborom vrsta i kombinacija, sigurni smo da ćete pronaći savršenu pizzu koja će zadovoljiti vaše nepce. Posjetite nas i doživite istinsko gastronomsko iskustvo Pizze Napolitane u našem prekrasnom restoranu. Vaše nepce će vam biti zahvalno

Vegeterijanska jela

Vegeterijanska jela

Nemojte propustiti kušati jela dalmatinske vegetarijanske kuhinje, prebogata autohtonim mirisnim začinima, baš kao što je i Dalmacija, sa svojom pitomom mediteranskom klimom, prebogata povrćem i voćem. Predstavljamo Vam ovu vrstu zdrave hrane bez mesa spravljenu na ukusan, maštovit i zanimljiv način. Jelo koje zaslužuje da bude istaknuto je dalmatinska šalša koja može biti prilog, glavno jelo ili podloga za različita druga jela ukoliko joj se dodaju riba ili morski plodovi.

Jela s roštilja

Jela s roštilja

Osjetite sve gušte, okuse i mirise Dalmacije u jelima pripremljenima na našem pravom roštilju, na drva i drveni ugljen! Za naše goste kuhamo samo zdravo, svježe i organsko. Svježu ribu, mesne specijalitete, razne morske plodove, voće i povrće nabavljamo od lokalnih proizvođača i ribara. Kušajte mediteranske delicije za prste polizati, pripremljene s minimumom masnoće i blago oplemenjene i aromatizirane prirodnim dimom!

Vinska karta

Vinska karta

Poznato je da je Dalmacija zbog svoje škrte zemlje, blage klime s rekordnim brojem sunčanih dana u godini i bogate tradicije, idealna podloga za proizvodnju raznolikih, kvalitetnih, pa i vrhunskih vina s geografskim porijeklom.

Našu vinsku kartu kreirali su vrhunski sommelieri, a čine ju isključivo vina dalmatinskih malih boutique vinara koji su u njegovu dušu ugradili sve svoje znanje, tradiciju i ljubav. Vina su to koja pričaju povijesnu priču o slasnom grožđu otetom od škrte, kamenite i krševite zemlje, procesu njegove obrade u tamnim konobama i prvim kapima vrhunskog vina uhvaćenima u kristalnu čašu, hladno serviranog na Vaš stol.