Restoran Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Posjetite nas na Sajmu vjenčanja i osigurajte si besplatnu prvu bračnu noć

Hotel restoran Pašike ove godine sudjeluje na Sajmu vjenčanja – Weddiding Day koji se održava od 25. do 27. 01. 2019. godine u splitskoj Spaladium areni te smo tim povodom, za mladence koji nam ukažu povjerenje (su)organizacije svog vjenčanja, pripremili nagradu – besplatnu prvu bračnu noć u najljepšoj sobi/apartmanu našeg hotela!

je jedan od najvažnijih događaja u životu, ono što se pamti i često spominje, fotografije nastale toga dana gledaju se s radošću i po nekoliko puta godišnje, a da bi sve funkcioniralo savršeno, potrebna je dobra i temeljita organizacija koja uključuje niz faktora, od okupljanja gostiju kod mladoženje, pa kod mladenke, do samog čina vjenčanja i kasnije svatovske zabave. Jedan od tih važnih faktora svakako su hrana i pića koja se poslužuju gostima. Idealan izbor za svatovski stol kod mladoženje i mlade, prije samog vjenčanja u crkvi ili kod matičara, je catering ili, “brigo moja, prijeđi na drugoga”. Priuštite si užitak u atmosferi bez stresa i brige je li sve na svom mjestu i na vrijeme.

Pašike ima bogato, višegodišnje iskustvo kompletne organizacije vjenčanja, kako u pripremi i dostavi cateringa gdje god to mladencima odgovara, tako i centralne svečanosti nakon vjenčanja, slavlja koje se u našem restoranu, u dobroj atmosferi, uz glazbu po izboru mladenaca te hranu i pića protegne i do ranih jutarnjih sati.

Posjetite nas na Sajmu vjenčanja, dogovorite catering o kakvom ste oduvijek maštali na vlastitom vjenčanju ili nam povjerite (su)organizaciju najljepšeg dana u svom životu i osigurajte si događaj za pamćenje s nezaboravnim uspomenama koje ćete rado nositi u srcu i prisjećati ih se cijeli život.